Dovolená.cz

Low cost aerolinie WizzAir

Zkušenosti s Aerolinkami a Low Costy.

Low cost aerolinie WizzAir

Příspěvekod Janka » 28 zář 2011, 05:17

WizzAir špatný formát telefonního čísla.

Snažím se rezervovat letenku u wizzairu a nedaří se mi rezervaci dokončit. Hlásí mi to pořád špatný formát telefonního čísla - děkuji za radu už jsem fakt bezradná.
Janka

Reklama

WizzAir špatný formát telefonního čísla

Příspěvekod Tom » 28 zář 2011, 07:42

Janka píše:WizzAir špatný formát telefonního čísla.

Snažím se rezervovat letenku u wizzairu a nedaří se mi rezervaci dokončit. Hlásí mi to pořád špatný formát telefonního čísla - děkuji za radu už jsem fakt bezradná.

Mají tam nepřesnost či nelogičnost, v příloze zasílám údaje které formulář bude akceptovat pro telefonní číslo 720 123 456.

Pokud neuvádíte mobil v Mezinárodní předvolba pro číslo mobilního telefonu ponechte počáteční nastavení: "vyberte mezinarodni predvolbu..."
Přílohy
wizz-tel-cislo.JPG
WizzAir správný formát telefonního čísla
Tom
Administrátor

RE: WizzAir špatný formát telefonního čísla

Příspěvekod MR/MRS » 19 říj 2011, 20:06

Dobrý den, řeším stejný problém s WIZZAIR a ani podle návodu telefonní číslo neakceptuje. Nevíte jak na to?
MR/MRS

RE: WizzAir špatný formát telefonního čísla

Příspěvekod Tom » 20 říj 2011, 07:23

MR/MRS píše:Dobrý den, řeším stejný problém s WIZZAIR a ani podle návodu telefonní číslo neakceptuje. Nevíte jak na to?

Postup z tohoto obrázku mi funguje (v tuto chvíli odzkoušeno).
Tom
Administrátor

WizzAir poplatky

Příspěvekod Návštěvník » 20 úno 2012, 19:13

Nevíte jestli jako členka WIZZ Xclusive Clubu platím poplatek za bankovní převod / 108Kč za segment? děkuji
Návštěvník

Re: WizzAir poplatky

Příspěvekod Tom » 20 úno 2012, 20:14

Návštěvník píše:Nevíte jestli jako členka WIZZ Xclusive Clubu platím poplatek za bankovní převod / 108Kč za segment? děkuji

Tohoto poplatku vás zbaví jen http://www.jaknaletenky.cz/wizzair-ucet-wizz-a-wizz-plus.html
Tom
Administrátor

Re: WizzAir

Příspěvekod Kerwin » 16 bře 2012, 12:42

Zdravím,

jaké jsou zkušenosti s WIZZ CLUBEM? Podle podmínek můžu nabrat až 10 lidí který mají slevu stejně jako já, tedy pokud cestuji... Má někdo info, co se děje když necestuji a nakoupim letenku pro někoho se slevou na muj WIZZ ucet? zjisti to ??

Dekuji za odpoved
Kerwin

Re: WizzAir

Příspěvekod Tonda » 16 bře 2012, 17:28

Kerwin píše:Zdravím,

Má někdo info, co se děje když necestuji a nakoupim letenku pro někoho se slevou na muj WIZZ ucet? zjisti to ??

Dekuji za odpoved

bohužel ano
Tonda

WizzAir platba ze zahraničí

Příspěvekod Tom » 16 kvě 2012, 17:47

Dotaz z FB: Zdravím, mam by som prosbu o pomoc:) Chcem vyuzit dnešnu akciu wizzairu, no ak nemám inú možnosť ako zaplatit za rezervaciu, len bankovym prevodom, je pravda že prevod musí byť uskutočnený z bank. účtu krajiny odletu? Teda ak by som nerád platil cezhraničný transakčný poplatok... Vopred dakujem za odpoved!

Letěl jsem s Wizzairem pouze z CR takže nevím, ale pokud se nejdříve zaregistrujete https://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi a poté provedete rezervaci třeba v eurech (viz náhled), tak poté v administraci naleznete částku kterou máte zaplatit a také číslo bankovního účtu / bude li se jednat o zahraniční účet jednoduše letenky neplaťte.
Přílohy
wizz-mena.png
Tom
Administrátor

Zpět na Aerolinie